Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Arinson Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Schele metalice modulare de fatada Arinson
Brand
Arinson
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Schela metalica modulara de fatada Arinson este un echipament pentru constructii, in doua variante constructive cu sectiune transversala de 110 cm tip ARINSON S100, sau de 70 cm tip ARINSON S70, realizata din cadre verticale modulate solidarizate intre ele prin bare, balustrade si platforme de lucru, imbinarile fiind asigurate cu sisteme de zavorare.

Accesul la diferitele nivele se face in conditii de siguranta prin intermediul scarilor si panourilor de podina prevazute cu goluri de trecere si trape de inchidere.

Schelele modulare Arinson sunt utilizate la fatade cu pereti verticali drepti cu inaltimi de lucru intre 17 si 31 m, pentru lucrari de vopsitorii, finisaje, montaj, instalatii, intretinere si reparatii, tencuieli, zidarie, placari, cu sau fara depozitarea materialelor la punerea in opera, etc. permitand o incarcare maxima admisa, uniform distribuita de 200 pana la 300 daN/mp, in functie de sectiunea transversala a schelei.

Varianta constructiva a schelei Arinson cu sectiunea transversala de 70 cm se foloseste in special la lucrarile de placare si termoizolare intre tronsoane.

Avantajele utilizarii schelei modulare de fatada Arinson:

* siguranta si protectie in lucru
* se monteaza-demonteaza usor
* se manipuleaza usor
* necesita un volum redus de transport
* necesita un volum redus de depozitare
* stabilitate excelenta
* adaptare optima la diverse forme constructive ale cladirilor
* posibilitatea de completare in timp a unor elemente componente.
Din Gura in Gura